Cautare

270 de rezultate pentru "pierre penino smile box" (8.30 secunde)
Tot Brancusi semneaza, in licitatia din 18 februarie, si fotografia Cap de fata (Premiere pierre directe), realizat de marele artist in anul 1908.
Sculptura-obiect Le Crocodile a celui mai cunoscut artist roman, Constantin Brancusi, care face parte din seria experimentelor de atelier realizate in plumb de celebrul sculptor, a pornit de la pretul de 3.000 de euro si a fost adjudecata pentru 18.000 de euro, iar fotografia Cap de fata (Premiere pierre directe), realizata si semnata de marele artist in anul 1908, uneia dintre lucarile sale astazi disparute, a fost adjudecata pentru 14.000 de euro, pornind de la o valoare de doar 5.000 de euro.
In cadrul expozitiei se va regasi caseta inimii Reginei Maria, confectionata de Pierre Henri Emile Froment-Meurice din argint aurit, email, diamante, smaralde si rubine.
Doctorul Jean Pierre Cesarini, medic specialist, oncolog si presedinte al Asociatiei pentru Protectie Solara din Franta, spune ca "nu putem vorbi de alergii propriu-zise, ci mai curand de o reactii locale cutanate.
"Seisme fara precedent istoric sunt posibile in Europa", este titlul articolului din cotidianul francez, semnat de Pierre le Hir, si care face referire la rezultatele unui studiu realizat de o echipa internationala formata din 50 de experti.
Operatia de implantare a avut loc sub coordonarea profesorului Pierre Lantelme, seful serviciului cardiologie de la Spitalul Croix-Rousse din Lyon.
Pierre (2001) descria cateva metode prin care se poate distinge o persoana normala de una psihotica. Pentru ca acele credinte ale unei persoane religioase sa fie considerate patologice, trebuie sa aiba un impact asupra persoanei.
MAGAZIN: Dovezi care nu pot fi validate stiintific (Autor: DAN D.
MAGAZIN: Dovezi care nu pot fi validate stiintific (Autor: DAN D. FARCAS) Jacques Vallee, una dintre cele mai distinse personalitati actuale ale ufologiei, a acordat in februarie 2014 un interviu mai multor specialisti, pe site-ului francez OZN Ovnis-Direct.com.
Alte intrebari au venit de la Jean-Pierre Troadec, fost auditor la Institutul de inalte studii de aparare nationala si autor al cartii despre OZN-uri, publicata in 1985 la Paris in faimoasa colectie Que Sais-Je?
Pierre Nys care crede ca principala cauza a predispozitiei la obezitate este legata de perturbarea din exterior a echilibrului (homeostaziei) din organismul nostru.
Pierre Clavien, Prof. Jakob Izbicki, Prof. Mustapha Adham, Krzysztof Zieniewicz, Attilla Olah, Nikola Vladov etc.), care, plecand de la experiente importante in Europa, vor prezenta ultimele noutati in domeniu.
Somajul ar fi la originea a 10.000-20.000 de decese pe an, potrivit estimarilor lui Pierre Meneton (Inserm), autor al unui studiu privind starea de sanatate a somerilor.
Carrefour Romania organizeaza vineri, 18 decembrie 2015, la ora 11.00, la zona de food court din cadrul Mega Mall, Blvd Pierre de Coubertin nr 3-5, o intalnire informala, dar foarte speciala.
Autorul cartii, Jean Pierre Barral, ne explica raporturile care exista intre organele si emotiile noastre, pentru a ne permite sa ne eliberam de tensiunile prezente si trecute.
L-am auzit in cateva ocazii cu cata pasiune vorbeste despre meseria de dascal si mi-am spus (astazi o aude si Domnia Sa) ca i se potriveste expresia (devenita celebra prin Pierre Larousse, autorul dictionarului enciclopedic francez) Je seme a tout vent (seman in toate directiile).
Raportul, intocmit de deputatul francez Pierre Moscovici, si adoptat de Comitetul de Afaceri Externe al legislativului paneuropean, recomanda incheierea negocierilor de aderare cu Romania, semnarea Tratatului de aderare in 2005 si aderarea propriu-zisa in 2007.
Raportorul special pentru Romania, Pierre Moscovici, cu toata exigenta lui, recomandase o decizie favorabila, Luxemburgul - tara-presedinte in exercitiu a UE - si-a afirmat sprijinul fata de calendarul prestabilit al aderarii Romaniei, principalele grupuri parlamentare anuntasera ca isi vor da votul pozitiv integrarii Romaniei si Bulgariei.
Cuvantul gaz vine din latinescul "chaos", remarca ziaristul elvetian Pierre Chambonnet. Etimologia se explica prin "miscarea haotica a moleculelor ce compun un corp in stare gazoasa.
Ca, de pilda, la legenda Banului Maracine, care hoinarind prin Franta a stat suficient timp la curtea lui Filip de Valois ca sa poata fi banuit ca ar fi stramosul marelui poet francez Pierre de Ronsard.
google-analytics.com